Csajok az asztaltartók – Hú ez bizarr!

Csajok az asztaltartók – Hú ez bizarr!

605

“Nekem csajok tartják az asztalom és a feleségem ennek örül” – Ki hallott már ilyet?
A cím alapján az első kérdésünk az, hogy: ”Mi van?” – A gondolatunk pedig az: ”Aha maximum álmodban apukám”. 

Pedig igaz, van olyan pasi akinek az asztalát meztelen csajok tartják. Hogy hogyan kivitelezhet az ilyen asztaltartó ? Nem fogjátok elhinni.

Az asztaltartó

PicsArt_07-20-01.04.24

Egy feleség igen kreatív és düsös cselekedetéből, egy nagyon hasznos tárgy lett.
“A férjem veszi a plaboyt az autós magazint , hvg, stb… vastag minőségi újságokat. Miután kiolvasta, persze, hogy nem engedi kidobni. Megörülök, hogy ide-oda pakolgatom őket, egyszerűen csak porfogók. Lassan egy gardrób van tele a súllyos lapokkal. Elegem van. Ha kidobni nem engedi hát úgy gondoltam, hogy hasznosítani kellene őket.”

Női, minőségi újságokból is kivitelezhető az asztaltartó

- hirdetés -

Egyedi tartalommal várunk a FB oldalunkon - Csatlakozz!

PicsArt_07-20-01.05.23

Az újságtartó elkészítése

Fogd meg az újságokat és csavard össze őket. A képen látható módon is össze lehet fogni az újságokat egy erre alkalmas gumival vagy pánttal. Össze is ragaszthatod, de a legegyszerűbb összekötni vagy összegumizni 3 ponton, persze olyan valamivel, ami alig vagy egyáltalán nem látszik. Tökéletesen megfelel erre a célra a szilikon gumi. Mert, hogy már ilyet is lehet kapni.

Az összecsavart újságokat kör alakban összeragasztod. A tetejére pedig sima üveglapot teszel majd, azt gondolom ezt sem olyan nehéz beszerezni. Már csak az a kérdés, hogy a kettőt hogyan tegyük úgy össze, hogy stabil legyen.
Vagy úgy csináljuk, hogy az üveg aljára ragasztunk egy tetszölegesen kivágott papírt, kartont pl… amivel összeragasztjuk a lapokat. Manapság brutál ragasztókat lehet már kapni, ugye ebben az esetben az üvegen kersztül nem látunk át, nem látjuk a lapokat.

A másik lehetőség, ha csak a dizájn kedvéért csináltuk az asztalt, hogy bevállaljuk, hogy csak rátesszük az üveget bármi féle stabil erősítés nélkül. Ebben az esetben az üvegen keresztül felülről is látszanak az összecsavart lapok és marha jól néz ki. Kisgyermekes családban vagy ahol kutya van, ugye ez a megoldás teljesen kivitelezhetetlen.
Egy legény lakásba vagy irodában tökéletes, ötletes és jól mutat. Ráadásul biztos, hogy nincs mindenkinek.

PicsArt_07-20-01.04.51

Megjött a kedvetek? Próbáljátok meg ti is megcsinálni! Kommentbe várjuk a képeket.
Sok sikert!

Hozzászólások

hozzászólás