Jelentkezz Cikkírónak!

Jelentkezz Cikkírónak!

Cikkírók, bloggerek jelentkezését várjuk.

Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen írnának a Mester Magazinba. Minden megjelenő cikk után 500-1500Ft.-ot fizetünk. (Kifizetés a 2. megjelenő cikktől, számla ellenében.)

Milyen témában várjuk az írásokat?

Írj a legötletesebb háztartási tippekről, trükkökről, különleges megoldásokról amik egyszerűbbé teszik az életünk. Sokszor a számunkra kézenfekvő dolgokat is el kell magyarázni, mert nem születik mindenki ‘NonStop Mesternek’.

Írj a háztartásban előforduló problémák ötletes megoldásáról. Adj tippeket, hogyan lehet egyszerű megoldásokkal pénzt spórolni.

Lehet saját tapasztalatod, de ilyen témákkal, videókkal, írásokkal tele van az internet. Nem baj, ha ezekből merítesz ötletet, de ilyenkor jelöld meg a forrást. Szóról szóra ne másolj cikket!

Publikálhatsz olyan videót ami ezekkel kapcsolatos, de nem elég a videót beillesztened, mert mi elsősorban az írott anyagot várunk. Vagyis a videó csak illusztrációként szolgálhat a cikkedben.

Jelenleg a következő kategóriákba várunk cikkeket, bloggereket:
Barkácsmester, Építőmester, Érdekességek, Szabadidő, Kertmester, Konyhatündér, Life Hack, NonStop Mester Gyorsszolgálat (zárszerelés, duguláselhárítás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, villanyszerelés, stb…).

Mik a formai követelmények?

A cikk hossza minimum 300 szó (kb. 2300 karakter) legyen.
Olyan címet adj, ami azonnal megragadja a figyelmet és írj egy-két mondatos rövid bevezetőt (lead-et) ami tömören összefoglalja, hogy miről lesz szó! Tagold a cikkeket alcímekkel!
Illusztráld egy vagy több figyelemfelkeltő képpel, melyek mérete minimum 500px, maximum 1200px legyen!

Mik a tartalmi követelmények?

Stilisztikailag, és helyesírási szempontból feleljen meg a magyar nyelv szabályainak. Legyen a hétköznapi ember számára is érthető, nem tudományos értekezéseket kérünk.
Olyan írókat keresünk, akik írásait élvezet olvasni, akik ízesen, humorral gazdagítva tudnak írni a mások számára esetleg unalmas házimunkákról. Ne félj belevinni a saját érzéseidet, tapasztalataidat, véleményed! Ettől lesz egyedi.

Válaszolunk az eddig felmerült kérdésekre:

Ez bejelentett munka? – Nem. Alkalmi munka, fizetés számlázás ellenében.
Meddig tart a munka? – Határozatlan idejű. Amíg a magazinban igény van a cikkekre.
Milyen gyakran van kifizetés? – A második cikktől fizetünk, kifizetés minimum 10db cikkenként számla ellenében.
Hogyan és hol történik a kifizetés? – Fizetés előre egyeztetett időpontban a szerkesztőségben, vagy ha postán kapjuk a számlát, akkor átutalással.
Minden cikk megjelenik? – Ha jó a cikk, akkor megjelentetjük. Lehet, hogy nem aznap, de sor kerül rá, erről visszajelzést kapsz.
Mennyi cikket kell, vagy lehet írni? – Nem kell, lehet.
A magazinban jelenleg napi 1db új cikket tudunk megjelentetni. Ezen kívül lehetőség van speciális gyorsszolgálati témákban (zárszerelés, duguláselhárítás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, villanyszerelés, stb…) cikket írni, azokat, ha jók, egyéb oldalainkon korlátlanul tudjuk megjeleníteni, így fizetünk is értük.
Emailben kell küldözgetni a cikkeket? – Csak az első néhány cikket. Ha valaki rendszeresen ír a magazinba, azt beregisztráljuk, így a magazin szerkesztői felületét használva írhatja a további cikkeit.
Mitől függ, hogy 500, vagy 1500Ft.-ot kapok egy cikkért? – A cikkeket saját elbírálás alapján értékeljük. Számunkra a gyorsszolgálattal (zárszerviz, ajtónyitás, autónyitás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, duguláselhárítás, stb…) kapcsolatos cikkek érnek a legtöbbet, de az egyéb kreatív és érdekes írásokat is értékeljük.
Hol látom, hogy mennyi pénzt kaptam a cikkeimért? – Ha már be vagy regisztrálva bloggernek, akkor a magazin adminisztrációs felületén, a saját adatlapodon találod az elfogadott cikkeket és az értük járó összegeket.

Hogyan és hol kell jelentkezni?

Jelentkezni Email-ben tudsz: az info(kukac)mestermagazin(pont)hu címen.
Írj egy rövid bemutatkozást magadról és küldd el az első írásod, csatold a hozzá tartozó képet, vagy képeket! Ha videó is tartozik hozzá, akkor mellékeld annak YouTube linkjét!

(A változtatás jogát fenntartjuk)

[]
1 Step 1

További kérdésem van:

Neved:
Kérdés, megjegyzés:üzenet
0 / 150
Previous
Next