A srácnak volt egy ötlete, aztán lett egy vízágya. Nézd meg hogyan!

A srácnak volt egy ötlete, aztán lett egy vízágya. Nézd meg hogyan!

1580

Őszintén, kinek nem jutott már eszébe valamelyik tikkasztó nyári napon, milyen jó is lenne egy vízágyon heverészni? Na ugye! Ez a srác azonban nem csak álmodozott, sőt mi több, fél óra leforgása alatt véghezvitte a lehetetlent és még a pénztárcája sem esett totális depresszióba.

A vízágy elkészítése

A legjobb az egészben, hogy mi magunk is követhetjük a példáját, csupán a következőkre lesz szükségünk:

  • Vastag műanyag fólia (PVC fólia)
  • Vasalódeszka és vasaló
  • Sütőpapír
  • Erős ragasztószalag

Első lépésként a számunkra ideális méretre kell vágnunk a fóliát, majd kiterítenünk és félbehajtanunk. Ha ezzel megvagyunk, jöhet a sütőpapír, a vasaló és a deszka.

- hirdetés -

Egyedi tartalommal várunk a FB oldalunkon - Csatlakozz!

Képkivágás

Képkivágásk

A sütőpapír darabunkat is hajtsuk félbe, aztán rajzoljunk egy csíkot rá, nagyjából 6-8 centire a hajtástól. Az összehajtott papír közé ékeljük be a fólia széleit. Állítsuk a vasalót a legmagasabb hőfokra és a csík mentén végighúzva olvasszuk össze a műanyagot. Egyszerű, nem?

FONTOS, hogy a vasaló semmi esetre se érjen a fóliához, mert kilyukaszthatja. Szilárdan tartsd a sütőpapíron, de ne nyomd rá túl keményen. Valamint, mielőtt eltávolítanád a papírt mindenképp várj amíg ki nem hűl! (Egyszerűbb, ha két darabbal dolgozol.)
kjn

Mindezek után vágj egy rést az egyik sarok közelében (ha esetleg nem hagytál volna). Hogy miért? Ide kell behelyezned a tömlőt, amelyen keresztül beáramolhat a víz. A lyukat végül ragasztószalaggal zárjuk le.

kjh

A vízágyat, vagy inkább vízmatracot olyan felületen helyezzük el, ahol tüskék, ágak, vagy élesebb tereptárgyak nem okoznak sérülést a fóliában. Érdemes lehet egy pokrócot kiteríteni alá.

+ EXTRA KREATÍV TIPP : keverjünk a vízbe ételfestéket és élvezzük a csodálatos színeket!

A vízágy elkészítése videón:


Jó szórakozást mindenkinek!

Hozzászólások

hozzászólás